Meest gestelde vragen

Bonop is een koop- en verkoopplatform waar je je items te koop kunt aanbieden of kunt veilen. Op deze pagina's vind je de meest gestelde vragen over ons platform.

Ik wil een object verkopen zoals een auto, motor of boot, hoe plaats ik een advertentie?

Door op de knop 'Item verkopen' bovenaan deze pagina te klikken, kun je direct beginnen met het maken van een gratis advertentie.

Moet ik betalen om een advertentie te plaatsen?

Nee, je kunt gratis een advertentie plaatsen. Je kunt er echter wel voor kiezen om een advertentie beter zichtbaar te maken door je advertentie in de Spotlight te plaatsen.

Ik ben ingelogd en wil mijn gegevens of wachtwoord wijzigen

Je kunt je gegevens wijzigen door naar je dashboard te gaan door op het gebruikersicoon bovenaan het menu te klikken en dan naar je profiel te gaan. Je kunt ook deze directe link gebruiken.

Hoe lang blijft mijn advertentie staan?

Een advertentie blijft online totdat je hem verkoopt, daarna kun je hem eenvoudig zelf verwijderen.

Aanmelden & je account aanmaken

Door een gratis Bonop account aan te maken kun je bieden op items, reageren op items of zelf items gaan verkopen.

Aanmelden   Aanmelden